Коалиционното споразумение между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС е готово. Това съобщи

...
Коалиционното споразумение между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС е готово. Това съобщи
Коментари Харесай

Протоколът на властта готов. Лидерите мислят

Коалиционното съглашение сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС е готово. Това заяви министър председателят Николай Денков. Документът обаче няма да се назовава по този начин. Лена Бориславова го дефинира като протокол.

На раздадения на водачите вид за утвърждение пък пише  " управнически механизъм ".
-->
За въпросния механизъм се приказва от месец юни, а преди две седмици Бойко Борисов заяви, че " нашият писмовен човек Христо Иванов написа механизма ". Споразумението следва да контролира механизмите за обща работа сред двете обединения, назначения в институции и регулатори и други

Това се разбра от отговор на премиера Николай Денков на въпрос на News.bg. Във вторник Денков организира среща с координационното звено, отговарящо за битката с отпадането на деца от уязвими групи от просветителната система.

" Има квалифициран първи вид на този механизъм. Предоставен е на политическите водачи и доколкото знам го преглеждат ", сподели Денков.

" Не мога да кажа ", не влезе в конкретика обаче за времевите периоди, в които ще бъде официализирано съглашението сред първите две политически сили министър-председателят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР