КНДР се похвали, че страната е провела успешно изпитание на

...
КНДР се похвали, че страната е провела успешно изпитание на
Коментари Харесай

Ким Чен-ун доволен от успешното изпитание на суперголяма реактивна система за залпов огън

КНДР се похвали, че страната е провела сполучливо тестване на суперголяма реактивна система за залпов огън в четвъртък. Според Пхенян пробата е удостоверил " съвършенството " на оръжейната система , осведоми южнокорейската медия " Йонхап ".

Вчера въоръжените сили на Южна Корея оповестиха, че КНДР е изстреляла две ракети с дребен обхват от западна провинция към Японско море. Ракетите са прелетели към 370 километра на оптималната височина от 90 километра.
 Положението на КНДР е тежко, призна Ким Чен-ун
Положението на КНДР е тежко, призна Ким Чен-ун

Положението на страната е тежко, което се дължи на непрекъснатите наказания и напън от страна на враждебните сили

От Корейската централна новинарска организация оповестиха, че при тестването е изцяло унищожена суперсилна група на врага с неочакван удар със суперголяма реактивна система за залпов огън.

Севернокорейският водач Ким Чен-ун е изразил " удовлетворение " от тестването и изпратил поздрави на учените в областта на националната защита, създали " военната мощ на страната за самозащита ", добавя организацията.
 КНДР и Съединени американски щати възобновяват нуклеарните договаряния на 5 октомври
КНДР и Съединени американски щати възобновяват нуклеарните договаряния на 5 октомври

Вашингтон и Пхенян са се съгласили да открият прелиминарен контакт на 4 октомври и да проведат договаряния на работно равнище на 5 октомври

Ким Чен-ун наподобява не е участвал на теста.

Това е 12-ият тест на Северна Корея през тази година. КНДР тества това оръжие още два пъти - през август и септември. През септември наподобява тестването се е провалило, тъй като медията не загатна, че е реализиран триумф.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР