Кметът от ГЕРБ в Петрич Димитър Бръчков, който се очаква

...
Кметът от ГЕРБ в Петрич Димитър Бръчков, който се очаква
Коментари Харесай

Narod.bg разкри! Димитър Бръчков минава през трупове: Трови Марикостиново с радиоактивна вода от незаконен сондаж

Кметът от ГЕРБ в Петрич Димитър Бръчков, който се чака всеки миг да попадне на мушката на прокуратурата за десетки закононарушения, някои от които Narod.bg към този момент осветли, протече в следващото безсрамие с престъпен привкус.

В момента в петричкото с. Мариконстиново, където под сянката на Бръчков падна здрав обир на парцели в интерес на гербаджийски калинки, се строи тръбопровод, по който в чешмите на хората да протече радиоактивна вода от противозаконен сондаж, сигнализираха локални пред Narod.bg.

Хората от селото са ужасени, защото, с цел да се реши казусът по-евтино и бързо, в този миг се построява връзка сред резервоара на селото и противозаконния сондаж, който даже не е въведен законово в употреба, за което Narod.bg разгласява и доказателства – документи.

ПРИЧИНАТА

Водата от сондажа е отвън закона, тъй като по мнение на хора от Марикостиново и на някогашни чиновници във ВиК тя е радиоактивна!

 Това е отговорът на омбудсмана по сигнал, подаден от локалния гражданин Михаил Андреев

Реклама

За отровната вода поданици от селото, отпред с Михаил Андреев, са сезирали националния омбудсман проф. Диана Ковачева още 2021 година С следващата „ но бала “ на кмета на Петрич Димитър Бръчков, обаче, резултат от контролните проби на сондажа към момента няма оповестени обществено, по тази причина и няма позволение да се експлоатира.

Но с риск за живота и здравето на хората двамата хубавци от ГЕРБ Бръчков и кметицата на Марикостиново Гергана Тодорова ще захранят селото с една-единствена цел – минават през трупове да натрупат точки за локалния избор, тъй като се гласят за още един мандат, възмущават се локалните.

 Оттук този документ излиза наяве, че сондажът е противозаконен, били са стартирани сякаш процедури, които не са изведени до дъно и няма по какъв начин водата да влезе в чешмите без манипулиране на разбора

За да опипат да защитят своето и на децата си здраве жителите на Марикостиново ще се провежда и подписка със сигнал до Министерство на околната среда и водите и Министерството на здравеопазването.

Притеснително е, че преди години професор от Българска академия на науките при проучване на минералните извори в региона на селото е правил свои разбори и на въпросният сондаж, който удостоверил, че водата е радиоактивна

Тогава рекомендацията на учения била сондажът да се запечати неотложно и да не се употребява за безусловно нищо – нито за напояване, нито за водопой на животни.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР