Кметът на Видин д-р Цветан Ценков, избран с подкрепата на

...
Кметът на Видин д-р Цветан Ценков, избран с подкрепата на
Коментари Харесай

СДС оттегля подкрепата си за кмета на Видин, влязъл в ИК на Румен Радев |

Кметът на Видин доктор Цветан Ценков, определен с поддръжката на Съюз на демократичните сили, стана част от Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова. 

С това си решение той мина една алена линия, която за нашата партия е неприемлива. Съюз на демократичните сили отдръпва поддръжката си за него, оповестиха от партията. 

Тази кандидат-президентска двойка беше издигната от Българска социалистическа партия, а Илияна Йотова е видна представителка на социалистическата партия. През целия мандат на Радев и Йотова не извършиха главната си функционалност – да сплотяват нацията, а работеха за свои тесногръди политически цели, на правилото „ Разделяй и владей! “, настояват от Съюз на демократичните сили. И акцентират, че Ценков, който са подкрепяли през целия му мандат, в този момент " ще работи против десния претендент за президент, подсилен от ГЕРБ-СДС, което е политически нонсенс.

Съюз на демократичните сили не може да толерира политическото номадство. За нас идеологията, както и съществуването на ляво и дясно, към момента са основополагащи за
политиката. Отхвърлянето им е присъщо на популистите и конюнктурните политици. Затова ние няма да демонстрираме толерантност към тях, пишат още от Съюз на демократичните сили. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР