Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров излезе с поздравителен адрес

...
Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров излезе с поздравителен адрес
Коментари Харесай

Поздравителен адрес от кмета на Община Вършец по случай Коледните празници

Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров излезе с приветствен адрес към жителите на общината по случай Коледните празници. Ето какво пожелава градоначалника:   " Уважаеми поданици на община Вършец,
В навечерието сме на Бъдни вечер и великото свещенодействие на Рождество Христово, когато честваме живота и вярата в положителното.
Дни, в които насочваме молитвите си за добра и светла нова година. Дни, в които насладата и оптимизмът надвиват, изпълваме се с повече съпричастност, примирение и любов.
От цялото си сърце искам на всеки от вас топли и споделени празници! Да са цялостни домовете ви и да са шумни от смях, да са великодушни сърцата ви и благородни мислите ви.
Използвам опцията още веднъж да благодаря за доверието, което още веднъж ми оказахте. Вярвам, че ни предстоят триумфи и дружно ще градим днешния и утрешния ден на община Вършец!
Нека да има здраве и благополучие! Нека поддържаме християнските полезности и ги предаваме на младите! И когато запалителен свещички пред иконите на Христос и Богородица, да се помолим освен за себе си и дома си, а и за нашата общественост, за обичания Вършец и общината.
Честито Рождество Христово!
Инж. Иван Лазаров,
Кмет на Община Вършец "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР