Кметът на Централен обсъди с народни представители от Пловдив-град важни

...
Кметът на Централен обсъди с народни представители от Пловдив-град важни
Коментари Харесай

Ето ги най-важните проекти за район Централен

Кметът на " Централен " разиска с народни представители от Пловдив-град значими планове за региона, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Пет са значимите планове на " Централен ", които имат голямо значение за запазване на културното и архитектурно завещание и за развиването и модернизацията на центъра на Пловдив.

Това са реставрацията и консервацията на емблематична постройка на ХГ " Св. Св. Кирил и Методий " ; реконструкцията на Дондуковата градина,която е първата градска градина на Пловдив; разширение и повсеместен ремонт на детска ясла " Вълшебно детство " ; реорганизация на подлеза до баня " Старинна " и обновяването на ул. " Младежка ".

На срещата участваха и народни представители от ГЕРБ-СДС.  напомни, че като кмет на Пловдив с екипа си е работил по тези обекти, които към този момент имат строителни позволения.

" С всички пълномощия, които имаме като народни представители в 47-то Народно събрание, дружно с и Стефан Шилев, ще продължим да настояваме пред ръководещите за тяхното финансиране ", сподели още инж. Тотев.

" Това, което ГЕРБ е направил в града, се вижда. Искаме да забележим какво ще създадат новите ръководещи, тъй като всички се познават по делата ", безапелационен бе националният представител от ГЕРБ.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР