Кметът на Царево Георги Лапчев ще продължи да заема поста,

...
Кметът на Царево Георги Лапчев ще продължи да заема поста,
Коментари Харесай

Царево запазва кмета си, в Созопол ще има балотаж между ГЕРБ и БСП

Кметът на Царево Георги Лапчев ще продължи да заема поста, откакто при обработени 100% от протоколите взима 62.69% от гласовете. Така той ще встъпи в трети следващ мандат начало на морската община.

На второ място е претендентът на " Движение Гергьовден " Емил Пейчев с 20.19% от гласовете. Живко Жеков от Българска социалистическа партия е трети с 13.74%.

В Созопол ще има балотаж сред претендентите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия. При 100% обработени протоколи с най-вече гласове е представителят на левицата Тихомир Янакиев. За него са вота са си дали 45.12% от имащите право на глас. Красимира Германова от ГЕРБ е с 32.68%.

Кметът на Поморие Иван Алексиев от ГЕРБ печели нов мандат, като при 100% обработени протоколи е събрал поддръжката на 69.81% от гласувалите. Настоящият кмет на Приморско Димитър Германов (ГЕРБ) отива на балотаж против Стоян Василев от локалната коалиция МИР, в която са партиите " Воля " и Български земеделски народен съюз.

Дори и арестуван и към момента в ареста по обвиняване за пазаруване на гласове, досегашният кмет на Несебър Николай Димитров печели нов мандат, и то още на първи тур. Това демонстрират данните от общинската изборна комисия все още. При обработени 65.93% от протоколите Димитров взима 59.76% от гласовете.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (306)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР