Кметът на Трявна Силвия Кръстева отправи празнично поздравление и пожелания

...
Кметът на Трявна Силвия Кръстева отправи празнично поздравление и пожелания
Коментари Харесай

Празнично поздравление от кмета на Трявна

Кметът на Трявна Силвия Кръстева насочи празнично приветствие и пожелания за празниците. Ето какво сподели тя:

" Уважаеми съграждани,

Скъпи поданици на Община Трявна,

В навечерието сме на един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово! В тихата свята нощ честваме раждането на Младенеца и сърцата ни се озаряват със светлина и топлота. Нека още веднъж си пожелаем това, за което най-силно мечтаем и да повярваме, че този Рождествен ден ще ни донесе най-голямото благополучие!

Коледа е вълшебна, свята и специфична. Тогава всички пътища водят към фамилното огнище, когато още веднъж можем да се съберем с най-близките си хора към празничната софра.

Пожелавам Ви да бъдете щастливи, да дарявате любов и добрина и да изживеете една незабравима Коледа с Вашите фамилии! Защото да имаш семейство значи да бъдеш богат и обичан на този свят!

Нека има обич, съгласие и мир във Вашите сърца, а душите Ви да бъдат окрилени и огряни от празничния Коледен дух! Бъдете здрави и благословени!

На прага на новата 2022 дано да си пожелаем да бъде по-добра, по-продуктивна и по-успешна година! Да създадем своята равносметка и да продължим самоуверено напред с вяра, че пътят ни ще бъде по-лек!

Нека всички наши бъдещи каузи да бъдат увенчани с триумф, а насладата, щастието и шанса да ни съпътстват през цялата година! Да продължим дружно да градим бъдещето на нашия град и това на децата ни и да преодоляваме компликациите, които животът ще продължи да ни слага! Да бъдем мотивът за горделивост – за фамилиите си, за Трявна и за България!

Честито Рождество Христово!

Здрава, плодородна и мирна Нова 2022 година! "

Още от ГАБРОВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР