Кметът на Тракия Костадин Димитров присъства на откриването на новата

...
Кметът на Тракия Костадин Димитров присъства на откриването на новата
Коментари Харесай

На 15-ти септември Костадин Димитров увери: В мое лице имате добър приятел и партньор

Кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров участва на откриването на новата образователна година в учебните заведения в най-младия пловдивски регион. Първи старт дадоха в СУ „ Димитър Матевски ”, а по-късно поетапно се организираха тържествата в СУ „ Черноризец Храбър ”, СУ „ Софроний Врачански ”, СУ „ Свети Седмочисленици ” и ДГ „ Кремена ”.
Прочетете още
„ Всяка година на 15-ти септември с огромно неспокойствие се обръщам към Вас, с цел да ви поздравя с първия образователен ден. Днес учебните порти са отворени празнично, с цел да посрещнат възпитаници, учителите и родители. Дворовете са изпълнени с доста детски усмивки и въодушевление ”, съобщи Костадин Димитров. Той акцентира, че този ден е специфичен, защото го носи в сърцето си през годините с доста топли усеща.

„ Първият образователен ден е знак на ново начало и нова посока на развиване, на жаждата на българина за познание и обучение. Искам още веднъж да Ви уверя, че в мое лице постоянно ще имате добър другар и правилен сътрудник ”, добави кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров. И пожела на всички деца, възпитаници, учители и родители здрава, въодушевена и сполучлива нова образователна 2023/2024 година.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР