Кметът на старозагорското село Калитиново Иван Костадинов, избран от ДПС,

...
Кметът на старозагорското село Калитиново Иван Костадинов, избран от ДПС,
Коментари Харесай

ВМРО: Къде е кмет на ДПС - за последно ходил на работа през декември

Кметът на старозагорското село Калитиново Иван Костадинов, определен от Движение за права и свободи, не се е явявал на работното си място повече от два месеца. За това оповестяват от Вътрешна македонска революционна организация по сигнал на поданици на селото.

За последно по данни на воеводите Костадинов е отишъл на работа на 15 декември 2020 година Те акцентират, че даже да е употребил полагаемия си заплатен отпуск от 22 работни дни, то от дълго време би трябвало да се е върнал на работа.

По тази причина общинските съветници от Вътрешна македонска революционна организация Антон Андонов и Никола Чакалов ще изискат от Община Стара Загора да бъде осъществена инспекция дали и по какъв начин кметът на Калитиново извършва отговорностите си по Закона за локалната власт и локалното самоуправление.

Може би в Калитиново се ползва моделът на Движение за права и свободи за дистанционно управление, иронично допуска Андонов. Той е безапелационен, че всеки български кмет би трябвало да бъде в директно подпомагане на жителите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР