Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев бе гост на тържеството по

...
Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев бе гост на тържеството по
Коментари Харесай

Мараджиев уважи осмомартенския купон на Клуба на пенсионерите в Стамболийски

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев бе посетител на тържеството по случай 8-ми март, което бе проведено от локалния Клуб на пенсионерите. Градоначалникът пя, танцува и игра хоро дружно с хората от третата възраст.

По случай Международния ден на дамата той се обърна от страницата си във ФБ към всички дами от община Стамболийски:

„ За мен е извънредно наслаждение да Ви поздравя на днешния ден и да Ви пожелая доста здраве и благополучие! Нека всички дами и майки от общината да са най-обичаните майки, съпруги, дъщери и обичани!”.

С топли думи се обърна и към дамите от фамилията си: „ Много наслада и щастливи моменти поисквам и на специфичните дами в моя живот – моята майка и моята брачна половинка! Благодаря им за поддръжката, която постоянно съм получавал от тях! Здраве и благополучие поисквам на моята снаха! Да порастват здрави, да имат нехайно детство поисквам и на моите две дребни внучки!”.

На дамите от пенсионерския клуб изрече специфични благодарности за топлото посрещане, изрази възхищението си от тяхното предпочитание за живот и им пожела да са здрави и в никакъв случай да не губят мощното и чисто ентусиазъм, с което са заредени всичките им празници!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР