Кметът на Созопол Тихомир Янакиев демонстрира луксозен начин на живот,

...
Кметът на Созопол Тихомир Янакиев демонстрира луксозен начин на живот,
Коментари Харесай

Narod.bg до КПКОНПИ: Кметът на Созопол Тихомир Янакиев си купи кораб! Откъде са парите?

Кметът на Созопол Тихомир Янакиев показва първокласен метод на живот, който няма по какъв начин си обезпечи единствено с кметската заплата, гласи сигнал до Narod.bg за схемите в курортния град.

Градоначалникът на една от най-богатите общини, който взе властта през 2019-а като претендент от Българска социалистическа партия, да вземем за пример, си построил голяма кръчма в с. Росен,която по документи се води на общ служащ в строителството, само че която всички в селото знаят, че е на Тихомир Янакиев.

Реклама

Освен това с 2000 лв. заплата сръчният социалист направил главен ремонт на къщата си. Най-голямата тайнственост обаче е по какъв начин кметът на Созопол си купил кораба „ Магелан “ за над 100 000 лева, който употребява за разходка на туристи? Според информатора на Narod.bg е наложително антикорупционната КПКОНПИ да ревизира произхода на парите на Тихомир Янакиев.

Ужасите, обаче, не свършват дотук – макар съществуването на общински репатрак, кметът наел частен „ паяк “ и дружно с шефа на превоза в община Созопол Йордан Петков в края на сезона взимали от частника персонално по 30 000 лв. на калпак, твърди източникът на Narod.bg.

За да укрепи финансовия поток към чекмеджето кметът отдал и извънредно апетитни земи до къмпинг „ Златна рибка “ и къмпинг „ Градина “ за паркинги, вместо общината сама да ги експлоатира и парите да влизат в бюджета.

Очаквайте продължение на тематиката за кметските безобразия в Созопол единствено в Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР