Кметът на София Йорданка Фандъкова посети днес детска градина, която

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова посети днес детска градина, която
Коментари Харесай

Фандъкова на оглед - никой не работи!

Кметът на София Йорданка Фандъкова посети през днешния ден детска градина, която се построява в кв. " Лозенец ".

Това е детска градина, която е трябвало да бъде приключена септември 2020 година, заяви кметът на столицата. На място през днешния ден тя и екипът ѝ открили, че на градежа има един служащ, няма и механически началник, оповестява Монитор.

Всички средства са обезпечени, само че детската градина не е подготвена, подчертава Фандъкова.Тя удостовери, че са водени неведнъж диалози с районния кмет и прикани той да даде изясненост за какво построяването на постройката за бави.

Йорданка Фандъкова разяснява, че въпросът с дефицита тук-там в столичните детски градини и ясли може да бъде решен единствено със строителство и отваряне на нови места. Тя още веднъж призна, че строителството на някои детски градини се бави сензитивно.

" Има към този момент интерес от вложители ", призна тя. " Но най-важно е да се строи и да се работи в период ", уверена е тя. Фандъкова напомни, че тази година общината е ангажирана с построяването на 16 нови детски градини, една от които е и посетената през днешния ден.

Междувременно съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов изиска оставката на столичния кмет Йорданка Фандъкова поради проблемите с приема в детските градини и дефицита тук-там.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР