Кметът на София Йорданка Фандъкова награди победителите в Първия фестивал

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова награди победителите в Първия фестивал
Коментари Харесай

Кметът Фандъкова награди победителите в Първия фестивал по мини хандбал

Кметът на София Йорданка Фандъкова награди спечелилите в Първия фестивал по мини хандбал, който се организира в залата на Национална спортна академия.

 Столичната община е сътрудник в самодейността на Българската федерация по хандбал  и Национална спортна академия. В преносимите игри взеха присъединяване възпитаници от София на възраст сред  7 и 9 години.

Кметът посети НСА по покана на ректора проф. Николай Изов във връзка 24 май и прегледа реновирани обекти в Академията –обновените образователни зали и облагородената зона към паметника на патрона на висшето учебно заведение Васил Левски.

По-късно кметът на София Фандъкова се включи в засаждането на последните пет дръвчета, оформящи алеята от японски вишни в Академията.

Националната спортна академия са дълготраен сътрудник на Столичната община. Двете институции дружно приготвят гала- спектакъла за оповестяване на международната столица на спорта за 2024 година, който ще се организира в София при започване на декември. Експерти на Академията оказаха помощ на общината при създаването на тактика за физическото образование и спорта до 2030 година, както и в реализирането на част от събитията на фондация „ София- европейска столица на спорта “. Столичната община е учредила премия на кмета за най- добър проучвателен план със социално- публичен принос в региона на спорта.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР