Кметът на село бургаското Трояново Димитър Николов задържа снощи група

...
Кметът на село бургаското Трояново Димитър Николов задържа снощи група
Коментари Харесай

Нелегални мигранти са задържани в бургаското с. Трояново

Кметът на село бургаското Трояново Димитър Николов задържа нощес група от шестима незаконни мигранти. За единия от тях се е наложило да се повика Спешна помощ, останалите са предадени на Гранична полиция.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 663
Срещите с мигранти зачестяват, броят им е все по-голям, а локалните хора в селото, което е в община Камено се тормозят, споделя още кметът, съобщи БНР.

Местен гражданин алармирал кмета на селото Димитър Николов, че по пътя сред Трояново и Русокастро има мигранти. Първоначално се натъкнал със своя автомобил на трима, а до момента в който пътуват към кметството - на още трима. Сигнализирал е на телефон 112, изясни Николов:

" При което като пристигнахме пред кметството се оказа, че единият е ухапан от куче. Дадохме му първа помощ. Бяха доста гладни, жадни, нахранихме ги. Жителите на селото също помогнаха с облекла, с медикаменти. И те им взеха храна до идването на органите на Министерство на вътрешните работи, след което ги предадохме на " Гранична полиция ". Има такива неща, тъй като има изработен нов път Русокастро-Трояново, което е връзката с основния път за Средец и може би оттова към този момент минават по-лесно, защото е в непосредствена непосредственост с автомагистрала " Тракия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР