Кметът на Разград Денчо Бояджиев получи днес плакет за принос

...
Кметът на Разград Денчо Бояджиев получи днес плакет за принос
Коментари Харесай

Кметът на Разград получи плакет за принос в развитието на борбата

Кметът на Разград Денчо Бояджиев получи през днешния ден плакет за принос в развиването на лудогорската битка. Връчи му го седемкратният международен първенец по битка за ветерани Ремзи Реджеб, който е и изпълнителен шеф на разградския състезателен клуб по битка " Лютфи Ахмедов ", оповестиха от пресцентъра на общината.

Плакетът се връчва във връзка 25-тото издание на шампионата по битка за момчета " Лютфи Ахмедов ". Както Българска телеграфна агенция заяви конкуренцията, която се реализира с поддръжката на община Разград се организира на 1 октомври. В шампионата, носещ името на именития разградски герой участваха близо 100 състезатели от одобрени клубове по битка от страната и техни връстници от Измаил, Украйна, Тараклия, Молдова и от Бурса, Турция.

Кметът Денчо Бояджиев благодари за признанието и поздрави Ремзи Реджеб, както за напъните, които поставя за развиването на спорта битка в Разград, по този начин и за неговия персонален триумф, реализиран няколко дни след шампионата - спечелването на седма международна купа по битка за ветерани.

Бояджиев и Реджеб разговаряха за мощния дух, който спортът построява, за качествата, които възпитава у младежите и които са значими за израстването им като персони. Те разискаха и развиването на спорта битка в Разград, показват от общинската администрация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР