Кметът на район Сердика инж. Тодор Кръстев, най-успешният български джудист

...
Кметът на район Сердика инж. Тодор Кръстев, най-успешният български джудист
Коментари Харесай

Наградиха спортисти от район Сердика, които са постигнали високи спортни постижения по джудо и самбо през 2022 г.

Кметът на регион Сердика инж. Тодор Кръстев, най-успешният български джудист Ивайло Иванов и медалистът от европейското по джудо за мъже Георги Граматиков, наградиха спортисти от регион Сердика, които са постигнали високи спортни достижения по джудо и самбо през 2022 година Освен спортистите плакети получиха и техните треньори, които също имат главен принос за успехите и медалите.

Кметът на р-н Сердика инж. Тодор Кръстев поздрави всички за триумфите, които са постигнали през тази година, и им пожела през идната година да имат още доста златни медали от всички шампионати.

Ивайло Иванов също поздрави младите спортисти. Той ги посъветва да слушат треньорите си, тъй като единствено по този начин могат да реализират още доста триумфи, само че и да натъртват на уроците, тъй като би трябвало да бъдат за образец на съучениците си, с изключение на с медалите, по този начин и с високите оценки в учебно заведение.

Плакети получиха: Ивайло Иванов - най-успешният български джудист, Георги Граматиков - медалист от европейското по джудо за мъже, Ивайло Симеонов - бронзов медалист от европейското по бойно самбо за мъже, Ивайло Антонов - републикански първенец по самбо за 2022 година, Кристина Гогова - републиканска шампионка по самбо за 2022 година, Кристиян Стоянов - бронзов медалист от републиканското по джудо за 2022 година, Георги Горчев - нееднократен медалист от интернационалните надпревари, Христина и Маргарита Георгиеви - сребърни медалистки от републиканско състезание, Снежина Граматикова - многократна републиканска шампионка по джудо. Наградените треньори са: Емил Велков - треньор по джудо в Локомотив Сф, Данаил Динев - треньор по джудо в клуб Илинден, Емил Дамянов - треньор по джудо в Левски.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

 
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР