Кметът на Пловдив Здравко Димитров направи инспекция на готовата Южна

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров направи инспекция на готовата Южна
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив направи инспекция на готовата Южна трибуна на стадион Локомотив

Кметът на Пловдив Здравко Димитров направи ревизия на готовата Южна естрада на стадион " Локомотив " в града. Димитров бе поканен от последователи на " черно-белите ", които споделиха своите терзания от обезопасяването на бранша за гостуващи почитатели, който е ситуиран на тази естрада.

Кметът на Пловдив бе придружаван от заместника си Тодор Чонов и кмета на регион " Южен " Костадин Язов, надзирател за градежа на стадиона от страна на община Пловдив.
 Александър Томаш разгласи групата на Локомотив (Пловдив) за гостуването в Пазарджик
Александър Томаш разгласи групата на Локомотив (Пловдив) за гостуването в Пазарджик

Двубоят е довечера на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик

Здравко Димитров на място се срещна с надеждността на преградните стъкла, разделящи бранша за посетители от терена и от местата за домашен почитатели, като подкани някои от последователите на Локомотив персонално да изпитат здравината на стъклото. Той прегледа и към този момент изцяло готовите съблекални и административни пространства, които са ситуирани под трибуната и изрази задоволството си от свършената работа.

" И този стадион става доста хубав и съвременен и съм горделив, че Пловдив ще може да се похвали в най-скоро време с два стадиона на европейско равнище, строени в нашия мандат. Уведомиха ме, че не е решен въпросът с електрозахранването, защото първоначално не е имало изясненост каква мощ ще е нужна.
 Зума: Работата на Томаш в Локомотив (Пловдив) носи прелестни резултати
Зума: Работата на Томаш в Локомотив (Пловдив) носи прелестни резултати

Ето какво съобщи именитият футболист и треньор

Това би трябвало да бъде предмет на напълно обособена поръчка, по тази причина в незабавен порядък ще предложа да бъдат отпуснати средства за изработването на план и построяването на два трафопоста на стадиона, с което казусът да бъде решен. Иначе всичко останало, което видях, доста ми хареса, напредва и градежът на естрада " Спортклуб " и стадионът към този момент добива много по-красив тип ", съобщи при инспекцията кметът.

Костадин Язов успокои последователите на клуба, че достъпът на гостуващи почитатели до останалата част от трибуните ще бъде в допълнение стеснен, с цел да се избегнат стълкновения и разясни, че при започване на идната седмица ще внесе документите за приемателна комисия, която да утвърди издигнатата естрада и да издаде Акт 15.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР