Кметът на Пловдив Иван Тотев и управителят на Галакси Инвестмънт

...
Кметът на Пловдив Иван Тотев и управителят на Галакси Инвестмънт
Коментари Харесай

Нов жилищен проект в Пловдив посреща повишеното търсене на пазара


Кметът на Пловдив Иван Тотев и шефът на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев

Имотният пазар и в Пловдив продължава да се развива като главен негов мотор остава новото строителство. Във вторник алегорична първа копка бе направена на най-новия жилищен план там – Royal Garden.

Инвеститорът Галакси Инвестмънт Груп се е спрял на квартал " Отдих и просвета ", който в последните години е един от най-предпочитаните региони на града, наоколо до Mall Пловдив, Гребната база и най-големия парк в града.

" Royal Garden е план на вложител с потвърдена известност, който стои зад планове, отговарящи на всички европейски и международни стандарти в строителството ", разяснява кметът на града Иван Тотев по време на първата копка.

" Нашата компания има вяра в капацитета на Пловдив. Превръщането на града все по-предпочитана капиталова дестинация обуславя значително потребността от създаване на повече планове, които да задоволят повишеното търсене на жилищни парцели. Проекти, които да отговорят на потребностите на по-взискателните купувачи, насочени към висококачествени парцели. Вярвам, че с Royal Garden ще отговорим точно на техните условия ", добави шефът на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев.

Жилищният парк е планиран с две Г-образни здания от " премиум " клас на 8 етажа, от които 7 жилищни и един - партерно равнище, с паркоместа и гаражи.

Апартаментите са с функционален дизайн, като пространствата са светли и с прави, лесни за обзавеждане форми. От югоизточната страна на постройките ще бъдат построени обширни тераси с панорамна панорама към емблематичното тепе Младежки рид.

Жилищният комплекс ще бъде с следен достъп и видеонаблюдение. Royal Garden ще разполага с градина, чиято поддръжка ще бъде обезпечена от професионален мениджмънт. Предвиждат се обособени кътове за отдих и цветни детски площадки.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР