Кметът на Перник Станислав Владимиров обяви, че политиците Мая Манолова,

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров обяви, че политиците Мая Манолова,
Коментари Харесай

И кметът на Перник отказа среща с Нинова

Кметът на Перник Станислав Владимиров разгласи, че политиците Мая Манолова, Красимир Велчев и Корнелия Нинова се пробват да яхнат водната рецесия в Перник.

„ Водната рецесия на Перник не е терен за политическа битка за рейтинг и за вадене на политически дивиденти, а съответна работа в сложен миг “, сподели кметът Владимиров.

„ В понеделник Корнелия Нинова щяла да идва отново в Перник за повторно последната седмица. Няма да я приема “, разгласи кметът на града Станислав Владимиров. „ Първият път също не разбрах за какво пристигна, повторно няма да има в границите на тази рецесия “, безапелационен е Станислав Владимиров, написа ZaPernik.com.

„ В Перник е оповестено бедствено състояние. Група политици идват и си вършат ПР с водната рецесия и с мен. Няма да стане “, безапелационен е Станката.

„ Депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев приказва небивалици в ефира на Би Ти Ви, че се готвил надали не някакъв скрит план против страната, поради водната рецесия. Г-н Велчев е народен представител няколко мандата в Народното събрание, лидер на листа в Перник, не му отива да насажда ненужно напрежение върху хората “, гневен е кметът на Перник.

„ Разговори ще се водят с хора, които могат съответно да са в интерес на водния проблем. Корнелия Нинова и Красимир Велчев да видят какви закони да одобряват в Народното събрание, с цел да не се стига до това състояние още веднъж. Институциите да не си трансферират отговорността една на друга. Мая Манолова да не си търси тематика за яхване в Перник. Ние сме в бедствено състояние и не искам да ме замесват в техните политически игрички. Фокусиран съм напълно в работа за жителите на Перник, Община Перник и решение на водния проблем “, сподели пред кметът на град Перник Станислав Владимиров.

„ Намалил съм фотосите и увеличихме работата. Резултати от дейностите към този момент има “, сподели кметът Владимиров.

Той увери, че все още ситуацията е овладяно и водата ще стигне за зимата, а пролетта се чака язовир „ Студена “ да стартира да се цялостни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР