Кметът на Перник Станислав Владимиров напуска БСП. По-късно днес се

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров напуска БСП. По-късно днес се
Коментари Харесай

Кметът на Перник Станислав Владимиров напуска БСП

Кметът на Перник Станислав Владимиров напуща Българска социалистическа партия. По-късно през днешния ден се чака решението си да си тръгнат от столетницата да разгласят регионалният водач Валентин Петков и общинският ръководител Стефан Кръстев. 
 
Станислав Владимиров, който е измежду първите социалисти, противопоставили се остро на водача Корнелия Нинова, напусна Националния съвет още през предишното лято, напомня БНР. Сега Владимиров напуща и Българска социалистическа партия.
 
" Това не е моята партия ", разяснява кметът. По думите му на последния абсурден конгрес на Българска социалистическа партия чашата е преляла. " Аз повече в това не мога да вземам участие ", сподели Владимиров.
 
По предварителна информация младежкото обединяване, чийто някогашен водач е изключеният по време на конгреса Мартин Жлябинков, също ще напусне Българска социалистическа партия. Очаква се от столетницата да си тръгнат и немалка част от дамите социалисти. Ралица Андреева, която е ръководител на групата съветници на Българска социалистическа партия в Перник, също бе измежду изключените на конгреса.
 
Брюкселското издание ЕURACTIV оповестява през днешния ден за изключването на Петър Витанов от Българска социалистическа партия. Витанов, водачът на българските социалисти от групата на S&D в Европейския парламент, беше изключен в събота (11 февруари) от Българската социалистическа партия (БСП), което акцентира дълбоката рецесия на тази политическа мощ. Българска социалистическа партия организира конгрес в събота в София, белязан с " батални подиуми " сред последователи и критици на водача на партията Корнелия Нинова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР