Кметът на Перник Станислав Владимиров е готов да излезе на

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров е готов да излезе на
Коментари Харесай

Кметът на Перник готов да протестира заради прокурорски син: Няма да оставя града да бъде сплашван от мутри

Кметът на Перник Станислав Владимиров е подготвен да излезе на митинг с перничани, в случай че органите на реда не подхващат незабавни ограничения против насилието и престъпността в града. 

В послание, оповестено в обществената мрежа, Владимиров декларира, че няма да остави града да бъде сплашван от мутри или от деца, които си играят на мутри. Повод за реакцията на кмета е казусът с пребития някогашен футболист на Миньор Перник Румен Андонов.

След разгласяването на случая последваха и други сигнали против посочения за причинител прокурорски наследник Васил Михайлов, появи се и видеоклип, в който той бие служител на реда.

В обръщението си Станислав Владимиров приканва органите на реда в околните няколко дни да подхващат незабавни ограничения, с които да потвърдят на обществото, че Перник е безвреден град.  Ако пернишката полиция не може или не желае да се оправи с хора, които бият почтени жители в Перник и не получават ответна реакция, ще желая помощ извън, споделя кметът.

И приканва: " Перничани, бъдете в подготвеност, в случай че полицията не може да отбрани града ни, да го създадем ние. Ако би трябвало ще излезем на улицата. И аз ще бъда на първия ред с вас. Защото на следващия ден потърпевш може да бъде вашето дете или родител ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР