Кметът на община Видин д-р Цветан Ценков Видин грубо нарушава

...
Кметът на община Видин д-р Цветан Ценков Видин грубо нарушава
Коментари Харесай

На вниманието на РЗИ: Кметът на Видин грубо нарушава епидемиологичните мерки срещу COVID-19 /доказателства/

Кметът на община Видин доктор Цветан Ценков Видин жестоко нарушава епидемиологичните ограничения против COVID-19, научи организация BulNews.
Жител на регионалния център през вчерашния ден е снимал градоначалника да пие кафе в „ неработещо “ заведение с другари и е споделил фотосите в обществената мрежа фейсбук. На фрагментите ясно се вижда по какъв начин Ценков потъпква въведените от здравните управляващи ограничавания против рисковата болест. Той и още няколко индивида седят на маса в заведението, което се намира в центъра на Видин и им сервират кафе и храна в порцеланови чаши и чинии, макар възбраната за посещаване кафенета и заведения за хранене.
А в това време "простосмъртните ", които изкарват хляба си с работа в такива, се чудят по какъв начин да свържат двата края, защото съблюдават прецизно ограниченията против болестта.
„ Защо аз съм застрашен от санкция, в случай че вляза в магазина и маската ми е под носа? “, пита ядосаният от арогантната постъпка на кмета видинчанин.
С наглото си държание доктор Цветан Ценков ясно демонстрира, че за него законът и възбраните не важат.
„ Защо лица в униформи минават и гледат на противоположната страна, а не глобяват бея доктор Цветан Ценков и ханъмите към него? Къде ги лицата, упражняващи надзор? “, питат видинчани.
Жителите на крайдунавския град се надяват здравните управляващи да си свършат работата и доктор Цветан Ценков да получи заслужената санкция поради нарушаванията, които си разрешава да прави.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР