Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров упражни правото си

...
Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров упражни правото си
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Гласувах за стабилно правителство и президент, който да даде тон за успокояване на нацията

Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров упражни правото си на глас минути след началото на изборния ден, в секция № 68, в Средно учебно заведение „ Васил Левски “.

„ Гласувах за непоклатимост и да няма борба сред политическите партии. Те би трябвало да схванат, че нашата страна е по-важна от всичко. Необходимо е да се откри консенсус в Народното събрание за сформиране на трайно държавно управление, което да води страната ни към по-добро “ – съобщи Живко Тодоров пред публицисти. Той подчертава на това, че рецесията е всеобхватна и разбирателството и съдействието сред политиците ще докара до ползотворна работа, вместо безсмислени диспути, каквито се водят през последните месеци.
свързани новини116761на 03.12.202039768на 20.06.2020
„ Оптимист съм и имам вяра, че ще се сформира устойчиво държавно управление. Искам да имаме и диалогичен президент, който да даде звук за усмиряване на нацията и имам вяра, че това ще се случи “ – сподели още кметът на Стара Загора.

Той прикани хората да гласоподават и да не се тормозят от пандемията, тъй като са взети всички нужни ограничения за сигурност.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР