Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, който е президент на

...
Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, който е президент на
Коментари Харесай

От Ботев : Поли не присъства на мача, няма как да е нанесъл побой на човека от Пирин

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, който е президент на Септември (Симитли), се забърка в огромен скандал! Поли е нанесъл пердах на пресаташето на ОФК Пирин (Благоевград) Велислав Елезов, който към този момент съобщи, че ще си търси правата в съда. Поне по този начин твърди Елезов.

Скандалът се разиграва преди няколко дни на мачa Септември (Симитли) - Ботев (Ихтиман) (1:0) в село Крупник. Елезов е и админ на футболния клуб от Първа лига.

От своя страна пък Апостолов съобщи, че няма по какъв начин да е набил Елезов, защото не е бил на въпросния дуел.

Днес същото съобщи и треньорът на Ботев (Ихтиман) Валери Свиленов. Наставникът изиска да приказва пред Sportal.bg , като отбрани Апостолов.

“Искам да изкажа моето мнение и това на Ботев (Ихтиман). Все отново ние бяхме единият тим в мача, който се състоя. Това, което твърди въпросният господин, че е обичай от Апостол Апостолов, не дава отговор на истината. Няма по какъв начин да се е случило, защото Поли не пристигна на мача. Беше споделил, че ще участва, само че в последна сметка не пристигна. Ние го чакахме, защото си бяхме уговорили среща с него, само че той по този начин и не се появи”, съобщи Свиленов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР