Кметът на община Мездра Иван Аспарухов се срещна с треньора

...
Кметът на община Мездра Иван Аспарухов се срещна с треньора
Коментари Харесай

Иван Аспарухов към Емил Николов: Благодаря за всичко, което си направил досега за мездренския спорт /снимки/

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов се срещна с треньора Емил Николов, който през днешния ден навършва 70 години. На срещата участваха също по-малкият внук на рожденика - 10-годишният Франческо, заместник-кметът „ Икономическо развиване, обществени и филантропични действия “ Нели Минева и Седефка Петкова, основен специалист „ Култура, спорт и туризъм “. 
От името на Община Мездра Аспарухов поздрави юбиляря с кръглата годишнина и му връчи приветствен адрес, плакет за принос към общината и бутилка алено вино. 
„ Емо, благодаря ти за всичко, което си направил до момента за мездренския спорт и в частност за хандбала, сподели Аспарухов. И да знаеш, че ще продължим да разчитаме на теб! Още веднъж ти благопожелавам кръглата годишнина и те приветствам, че след известно спиране още веднъж се завръщаш на треньорското занятие. Желая ти триумф! “. 
Емил Николов, с чието име са свързани едни от най-големите триумфи в близо 60-годишната история на хандбала в гр. Мездра, благодари на кмета на общината за оказаното внимание и съобщи, че доколкото му стигнат силите ще продължи да оказва помощ на младите да вършат първите си стъпки в този спорт. 
„ Обичам като поема нещо - да го свърша до дъно, да работя с вероятност, а не - от през днешния ден за на следващия ден “, показа Николов. В момента той образува подготвителни групи от възпитаници, родени през 2011/2012 година и 2013/2014 г. 
За край присъстващите се снимаха за спомен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР