Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова в Деня на социалната

...
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова в Деня на социалната
Коментари Харесай

Кметът на Община Ловеч с поздрав по повод Деня на социалната работа 

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова в Деня на обществената работа насочи привет към всички обществени служащи. Всеки трети вторник на месец март светът отдава респект на едни от героите на нашето време – обществените служащи. В България Денят на обществената работа се отбелязва от 2007 година, по самодейност на Международната федерация на обществените служащи в символ на благодарност към приноса им за богатството на международната общественост. На този ден международната общественост признава приноса на обществените служащи в задачата за реализиране на резистентен и заслужен живот на тези, които имат потребност от в точния момент протегната ръка!

Тази година празникът се отбелязва на 15 март.

В поздравлението на кмета Корнелия Маринова се споделя:

Предизвикателствата, пред които е изправено обществото ни сега, са огромни, тежки, сложни и необикновени. Социалните служащи са хората, които всеки ден показват своята отговорност, дисциплинираност, отдаденост и всеотдайност!

Днес не е време за празнуване, само че на Световния ден на обществената работа приемете нашето благодаря за всичко, което вършиме.

Работата на обществените служащи е сериозна и виновна. Нужно е огромно сърце, с цел да приемаш това, което правиш не просто като работа, а като задача. Всички Вие го вършиме. Затова през днешния ден, на Вашия професионален празник, Ви поисквам здраве, благополучие и сили в нелеката Ви специалност.

Благодаря за упорития труд, неизменност, старание и безрезервност, с които реализирате своята благородна и хуманна специалност! На всички Вас поисквам здраве, персонално благополучие и неизменима религия в силата на споделеното и подкрепеното положително!

Скъпи обществени служащи,

ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

Корнелия Маринова,

Кмет на Община Ловеч
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР