Кметът на община Кричим Атанас Калчев коментира наводненията от последното

...
Кметът на община Кричим Атанас Калчев коментира наводненията от последното
Коментари Харесай

Кметът на Кричим: Партиите да дадат част от субсидиите за бе...

Кметът на община Кричим Атанас Калчев разяснява наводненията от последното денонощие. Ето какво сподели той:  

" Липсва забележим възторг за поддръжка от страна на гражданското ни общество, от изявени персони, неправителствени организации и други, във връзка с бедстващото население от няколко на брой български общини и някои от обитаемоте им места от Подбалкана.

Наясно сме с поддръжката, която се оказва сега от страната и други общини, която ще получат засегнатите общини за превъзмогването на следствията от естественото злополучие, което ги сполетя.

Знаем за поддръжката от страната, от БЧК, от Националното съдружие на общините и другите общини които за благополучие не са наранени от бедствието.

Но не се виждат тези " запалянковци " - грантови украински патриоти с български паспорти, които осигуряваха и обезпечават помощи и привилегии, хотели, къщи за посетители, жилища, храна, медицински и други услуги, всички безвъзмездни или не до там " безвъзмездни " за украинските бежанци, наблягам за украинските бежанци, не за другите от Близкия

Изток. Хубаво би било да бъдат толкоз дейни, инициативни, въодушевени, всеотдайни в готовността си за действителна поддръжка и към популацията в бедстващите обитаеми места от сполетялата ги водна буря, наши български жители.

Добре ще се получи и в случай че партиите, които получават държавна дотация, пренасочат целево част от тези средства по дарителските сметки на общините, в които не дребна част от популацията бедства, с цел да бъде подкрепено с всичко най-необходимо.
И приключвам с Роналд Рейгън:

" Не можем да помогнем на всички, само че всеки може да помогне на някой ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР