Кметът на община Кричим Атанас Калчев поздрави пожарникари и спасители

...
Кметът на община Кричим Атанас Калчев поздрави пожарникари и спасители
Коментари Харесай

Кметът на Кричим с два поздрава на Кръстовден

Кметът на община Кричим Атанас Калчев поздрави пожарникари и спасители от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ към Министерство на вътрешните работи във връзка техния професионален празник.

„ Вашата всеотдайна работа към обществото провокира горделивост, ежедневна благодарност и почитание! Това не е просто вашият професионален празник, това е денят, отдаден на смелите хора, които нееднократно рискувайки живота си, избавят деца, майки, синове, дъщери, родственици и другари. За всички вас избрали тази специалност, която носите в сърцата си като собствен дълг - реверанс и чест! “, съобщи кметът на Кричим в свое послание. 

Той пожела на пожарникарите и спасителите здраве, сполучливи, безаварийни наряди и задачи, удоволетворение и благоденствие.

Кметът на общината се обърна и с обръщение и във връзка Кръстовден. 

„ Нека със силата на Светия кръст се изцелим, укрепим душите си и се насърчим за положителни и благородни каузи, да бъдем по-добри и прощаващи! Да бъдем постоянно благословени, за всеки здраве, благополучие и шанс да има. Нека в положителните ни каузи и мисли Господ постоянно да ни оказва помощ и доста сили и мъдрост да дава. Честито и на имениците, бъдете живи и здрави! “, съобщи кметът Атанас Калчев. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР