Кметът на Община Кърджали инж. Хасан Азис изрази своята благодарност

...
Кметът на Община Кърджали инж. Хасан Азис изрази своята благодарност
Коментари Харесай

Кметът на Кърджали: Днес ще се случи нещо паметно

Кметът на Община Кърджали инж. Хасан Азис изрази своята признателност към БФС за опцията отборът да семейства в първия си исторически мач в елита. Очакваният с огромен интерес мач от efbet Лига Арда - Ботев (Пловдив) е през днешния ден от 18:30 часа на стадион " Арена Арда ".

" Днешният мач на Арда 1924 в Кърджали в efbet Лига е фантазия от близо 100-годишната история на футбола в града. Поколения кърджалийци са извънредно щастливи, както и аз като кмет на Община Кърджали, за това, че към този момент сме в елита на българския футбол. Благодарни сме на БФС за опцията да бъдем домакини на първия ни формален мач в професионалния футбол ", съобщи Азис.

" Днес в Кърджали ще се случи нещо паметно, целият стадион " Арена Арда " е изкупен. На цялостен стадион в efbet Лига е миг, в който Кърджали ще покаже своята поддръжка към своя обичан тим. Отборът, който посрещаме през днешния ден. има своите качества. Очаквам и имам вяра в поддръжката от 12-тия състезател на Арда - публиката. Надявам се на спортменска игра! Пожелавам триумф на Арда 1924! ", добавя още в обръщението си градоначалникът.
efbet Лига 1 кръг, събота 13 юли  Арда (Кърджали) 18:30предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР