Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова зарадва с подаръци

...
Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова зарадва с подаръци
Коментари Харесай

Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова зарадва с подаръци деца от Центъра за настаняване от семеен тип /снимки/

Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова зарадва с дарове деца от Центъра за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания, оповестиха от локалната администрация.
На 17 декември в Център за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания село Борован се организира отлично коледно празненство. Гости на събитието бяха инж. Десислава Тодорова - кмет на община Борован и госпожа Илияна Донкова - заместител кмет на общината. Прекрасното коледно празненство беше проведено от възпитателите и асистент възпитателите на институцията и краткотрайно изпълняващ длъжността шеф, госпожа Христина Недкова. Децата демонстрираха танцувални и артистични умения и доста се забавляваха. Гостите останаха очаровани, госпожа Десислава Тодорова сервира на всяко дете коледен пакет с лакомства и благодари за страхотното празненство.
Кметът на Община Борован посети коледното празненство на локалния пенсионерски клуб на 17 декември. Събитието протече с доста танци, забавление и хора. Инж. Тодорова прочете коледно послание и зарадва пенсионерите с подарък изненада - парична сума и календари за всички.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР