Кметът на Несебър Николай Димитров остава в ареста. С постоянна

...
Кметът на Несебър Николай Димитров остава в ареста. С постоянна
Коментари Харесай

Кметът на Несебър остава в ареста

Кметът на Несебър Николай Димитров остава в ареста. С непрекъсната мярка задържане под страга остава и общинския консултант Петър Тодоров
Кметът на Несебър Николай Димитров се изправя още веднъж пред съда Той беше арестуван в навечерието на локалните избори
Апелативният профилиран съд отхвърли решението на по-долна инстанция двамата да бъдат освободени против парична гаранция с претекста, че има заплаха за осъществяване на друго закононарушение.

Двамата бяха арестувани в навечерието на локалните избори и упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за търговия с гласове.

Според бранителя на Николай Димитров юрист Ина Лулчева след новогодишните празници още веднъж ще бъде поискано изменение на мярката.
Адвокатът на Николай Димитров: Кметът на Несебър стои без съображение в ареста Ина Лулчева съобщи, че обвиняванията са основани единствено на думите на един човек
„ Това решение демонстрира нееднакво приложение на закона, демонстрира, че съдът е подготвен да подценява обстоятелства и доказателства, сподели, че няма никакво значение какво споделя правото и какво споделят фактите”, разяснява юрист Лулчева.

Вижте във видеото какво още сподели Ина Лулчева:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР