Кметът на Москва Сергей Собянин заяви, че ситуацията в столицата

...
Кметът на Москва Сергей Собянин заяви, че ситуацията в столицата
Коментари Харесай

Кметът на Москва: Ситуацията е трудна, понеделник никой да не ходи на работа

Кметът на Москва Сергей Собянин съобщи, че „ обстановката в столицата е сложна “ и е допустимо някои булеварди в града да бъдат затворени. Понеделник е разгласен за неработен ден като част от контратерористичните ограничения, взети на фона на опита за боен прелом в страната, съобщи Би Би Си.

Губернаторът на съветската Липецка област разгласи през днешния ден, че ЧВК „ Вагнер “ е навлязла в региона, съобщи Асошиейтед прес. Липецка област е на към 360 километра южно от Москва и е доста по-близо до столицата от град Ростов на Дон, където бойци на „ Вагнер “ се появиха през миналата нощ.

Властите подхващат „ всички нужни ограничения, с цел да обезпечат сигурността на популацията. Ситуацията е под надзор “, написа губернаторът на Липецка област Игор Артамонов в Телеграм.

Руската Калужка област, ситуирана южно от Москва, вкара ограничавания за пътешестване поради протеста на армейската група „ Вагнер “, която стартира поход към съветската столица. Оперативният щаб реши краткотрайно да вкара ограничавания за автомобилния превоз по пътищата на региона които я свързват с Тулска, Брянска, Орловска и Смоленска област, сподели губернаторът Владислав Чапча. Областната столица Калуга е на 180 км от Москва.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР