Кметът на Лондон Садик Хан призова училищата в столицата да

...
Кметът на Лондон Садик Хан призова училищата в столицата да
Коментари Харесай

Кметът на Лондон иска да затвори училищата

Кметът на Лондон Садик Хан прикани учебните заведения в столицата да бъдат затворени, с цел да бъде стеснен възходящият брой на случаите на инфектираните с COVID-19, който заплашва да тласне града към непоколебим локдаун, предава Блумбърг.

Хан желае учебните заведения да затворят преди Коледа, като уроците ще продължат в онлайн среда до приключването на периода. Според него учебните заведения би трябвало да бъдат отворени на по-късен от нормалното стадий през януари.

В пост в Twitter кметът на Лондон прикани покриването на лицето да бъде наложително за всички публични пространства, където се следи скупчване на хора, като да вземем за пример комерсиалните улици.

„ Нарастващият брой на случаите на инфектирани с ковид в нашата столица е надълбоко притеснителен. Призовава държавното управление незабавно да обезпечи спомагателна поддръжка, с цел да овладее разпространяването на болестта, да избави животи, да защищити поминъка на хората и да подсигурява, че нашата здравна система няма да бъде претрупана тази зима “,

Според офиса на кмета в Лондон има над  3000 учебни заведения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР