Кметът на карловското село Васил Левски - Додо Стоянов, заяви

...
Кметът на карловското село Васил Левски - Додо Стоянов, заяви
Коментари Харесай

Кметът на село Васил Левски обвинява жена за палежа. Твърди, че го заплашила с нож

Кметът на карловското село Васил Левски - Додо Стоянов, съобщи пред " Нова телевизия ", че психологично болна жена стои зад палежа на локалното учебно заведение, което лумна в събота вечер на празника на селото. Изпепелен е покривът, а огънят е тръгнал от остарялата част на школото. Версията за тенденциозен палеж е главната, за която се приказва в селото.

" Пожарът стартира от остарялата част на учебното заведение. Около 23,45 ч. вечерта. Съобщиха ни по уредбата, че има пожар, пуснаха се всички хора и целият покрив пламна за секунди. Старата част е строена 1937 г, а новата - 1964-а. От 2008 година учебното заведение не е настоящо. 2013 година е продадено на частен вложител. То е без защита, без СОТ. Според мен повода е в жена, която е психологично болна. Обича да пали доста такива здания, коли. Хората се оплакват от нея. Много е нападателна, а след използването на алкохол става доста нападателна. Хората се опасяват доста от тази жена, тъй като са пострадали и ги е боязън да не ги възпламени. Аз знам за два палежа на здания и един на автомобил.

Ден преди палежа тя насочи нож към мен и ме заплаши  ликвидиране. Това стана на празника тук. Доста пъти като кмет съм ходил в съда като очевидец. Не знам за какво по този начин стават нещата от институциите, за какво е на независимост ", разяснява Додо Стоянов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР