Кметът на градче в Алабама Буба“ Копланд се застреля в

...
Кметът на градче в Алабама Буба“ Копланд се застреля в
Коментари Харесай

Кмет от Алабама се самоуби, след като разкриха, че е травестит

Кметът на градче в Алабама „ Буба “ Копланд се простреля в петък, откакто бе оголен от десен блог като кросдрессър. Копланд, член на Републиканската партия и баптистки свещеник в локална черква, беше кмет на Смитс Стейшън, Алабама от 2016 година, женен и татко на три деца. 

Според локалния новинарски уебсайт AL.com, полицията е получила искане за инспекция на обществените грижи на Копланд и го е разкрила да кара край градчето Беула, което довело до гонене с ниска скорост в петък следобяд. Когато Копланд спрял, той излязъл от колата и се прострелял в главата пред ченгетата.

На 1 ноември, два дни преди самоубийството на Копланд, основан в Алабама десен блог, наименуван „ 1819News “, разкри кмета като транссексуален, публикувайки голям брой негови фотоси в женско облекло, с перуки и грим, направени в дома му. Използвайки псевдоним, Копланд е качвал фотоси и е отговарял на други консуматори в обществената мрежа Reddit по друго време през последната година. Копланд отричал да е трансджендър, само че признавал, че се облича в женски облекла като средство за „ освобождение от напрежението “, наричайки го „ занимание “ и „ фикция “. Съпругата му била наясно с тези му занимания.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР