Кметът на града Георги Славов провери вчера напредъка на дейностите

...
Кметът на града Георги Славов провери вчера напредъка на дейностите
Коментари Харесай

Кметът на Ямбол провери дейностите по изграждане на нови паркинги в комплекс „Златен рог“

Кметът на града Георги Славов ревизира през вчерашния ден напредъка на дейностите по създаване на нови паркоместа в комплекс „ Златен рог “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината.

Разширяване на паркинг-зоната се прави към блокове 2, 3 и 41. В огледа участваха основният проектант на общината Стоян Жечев, шефа на строителната дирекция Радостин Евтимов, ръководителят на бюджетната комисия в Общински съвет – Ямбол Галин Костов и ръководителят на Постоянната комисия по териториално устройство и вложения Иван Йорданов.

Първият сектор южно от блок 3 е към този момент съвсем напълно подготвен, не престават дейностите в останалите елементи на обекта, осведомиха представителите на фирмата-строител „ Инком ПВ “.



Кметът беседва с хора от квартала, с които бяха разисквани хрумвания за спомагателни ограничения по урегулиране на междублоковите пространства в тази част от к-с „ Златен рог “.

Кметът напомни, че общината следва единна тактика за благоустрояване във всички квартали на града – на първо време бяха отстранени противозаконните гаражи в огромните жилищни комплекси и по този начин се освободиха обилни публични терени за новите паркинги.

След уреждането на паркирането, се пристъпва към отделяне на зони за отдих със зелени площи, детски и спортни площадки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР