Кметът на Дупница Първан Дангов поиска радиомълчание по случая Ивана.

...
Кметът на Дупница Първан Дангов поиска радиомълчание по случая Ивана.
Коментари Харесай

Срам и позор: Премиерът Денков направил нещо грозно след изчезването на Ивана

Кметът на Дупница Първан Дангов изиска радиомълчание по случая Ивана. Той изясни, че е явно, че откакто толкоз дни Иван не е открита, това няма да стане и в идващите дни.
Според него ангажирането на толкоз държавен запас в издирването в покрайнините на Дупница няма да даде резултат, защото следствието би трябвало да се концентрира по други линии.
Дангов съобщи в утринния блок на Нова ТВ, че преди два дни е приказвал и с премиера Николай Денков по случая, само че той му е трансферирал отговорността.
„ Но какво да направя, като родителите на Ивана ме попитаха персонално в кабинета ми дали ще намеря детето “, изясни Дангов за акцията. Не даде обаче повече пояснения и коментар дали има смисъл съгласно него издирването да продължи по този метод, както до момента. Посочи незабавно по-късно, че „ ние би трябвало да стартираме да приказваме съществено за казуса с нашите деца “.
В отговор на въпрос обаче Първан Дангов съобщи, че версията за похищение би трябвало да се възприема съществено.
17-годишното момиче е в неопределеност от 23 февруари, когато родителите й подадоха сигнал, че не се е върнала от учебно заведение. Стана ясно, че е напуснала образователните часова малко по-рано и е оставила багажа и телефона си там.
Вече седмица полиция и доброволци търсят, в това число с кучета и техника, Ивана в покрайнините на Дупница, само че бе намерено само якето й.
В Дупница се разгоря и сериозна полемика дали става въпрос за експанзия и тормоз от страна на съученици на Ивана, което бе отхвърлено обаче както от класния началник на детето, по този начин и от негови връстници.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР