Кметът на Бургас Димитър Николов изказва съболезнования за стотиците жертви

...
Кметът на Бургас Димитър Николов изказва съболезнования за стотиците жертви
Коментари Харесай

Кметът на Бургас Димитър Николов изказа съболезнования за жертвите на труса в Турция

Кметът на Бургас Димитър Николов изрича съболезнования за стотиците жертви на разрушителното земетресение в Турция. По този мотив той изпрати писма до посланика на южната ни съседка в София Н. Пр. Айлин Секизкьок и до генералния консул на Република Турция в Бургас Сенем Гюзел. Това оповестиха от пресцентъра на общината.

В съболезнователните адреси се споделя:

" Приемете моите откровени съболезнования за претърпяната покруса, в която починаха стотици хора. В този сложен за целия турски народ миг Бургас скърби за жертвите на естественото злополучие и всички ние се молим потърпевшите да се възстановят по-бързо. Човечеството е безсилно да повлияе или да предотврати сходни бедствия, които предизвикват съсипия и лишават човешки животи, само че точно в такива моменти всички ние би трябвало да сме обединени и да оказваме поддръжка на нуждаещите се. Искрено се надяваме засегнатите от земетресението региони в Турция да се възстановят допустимо най-скоро и хората в тях да се върнат към естествения метод на живот. Искам да Ви уверя, че имате нашата цялостна съпричастност и състрадание! “

Близо 1400 са към този момент починалите по последни данни в Сирия и Турция вследствие на мощното земетресение покрай южния турски град Газиантеп рано тази заран, предадоха международните организации.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР