Кметът на Белене Милен Дулев подготвя Отворено писмо, с което

...
Кметът на Белене Милен Дулев подготвя Отворено писмо, с което
Коментари Харесай

Кметът на Белене кани премиерът на площадката на АЕЦ-а

Кметът на Белене Милен Дулев приготвя Отворено писмо, с което показват паника за ориста на АЕЦ -Белене, предава БНР. Той кани министър -председателя Кирил Петков и министъра на енергетиката Александър Николов на посещаване на площадката, с цел да се срещнат персонално с построеното досега.

„ Повод за Отвореното писмо е декларираното от премиера Кирил Петков, че държавното управление няма да строи АЕЦ " Белене ", сподели кметът на града:
Българска социалистическа партия подсети на Кирил Петков за обещанието му да започва плана АЕЦ " Белене "
След неколкократните обществени изказвания на министър-председателя Кирил Петков по отношение на построяването на АЕЦ " Белене ", Изпълнителното бюро...
Прочети повече
" Община Белене гласи писмо, в което каним министър-председателя и министърът на енергетиката да посетят площадката, дружно с депутатите от плевенска и великотърновска област, с което да покажем построената инфраструктура на място, тъй като общинската администрация и общински съвет са уверени, че ръководещите нашата страна не са осведомени с наличното съоръжение. Искаме да дойдат, да видят, да преценяват и да вземат под внимание, както бяха дали обещание преди изборите, мнението на експертите. И ориста на самата площадка - в случай че не е АЕЦ, какво, съгласно тях би трябвало да бъде? Защото това са над 2 600 дка, застроена повърхност, с всякаква построена инфраструктура, която чака и има всички разрешителни за атомна централа ".

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР