Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев упражни правото си на

...
Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев упражни правото си на
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград: Аз гласувах и се надявам още утрешният ден да ни донесе така чаканата стабилност!

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев упражни правото си на глас през днешния ден тъкмо в 10:30 ч. Той гласоподава всекидневно в секция в ПГ по ХВТ " Свети Димитрий Солунски ", където го посрещнаха с усмивка и позитивизъм. Хората благодариха на кмета, че в последните години Асеновград се развива и става все по-приятно и привлекателно място за живеене. Градоначалникът поздрави персонално всеки един от членовете на комисията, след което пристъпи към гласуването.
 
 Д-р Христо Грудев се ръкува с членове на СИК Д-р Христо Грудев се ръкува с членове на СИК Източник: Община Асеновград
" Призовавам всички наши съграждани да упражнят правото си на глас. Подкрепете, който решите. Важно е за общините и за всички български жители да бъде определено работещо постоянно държавно управление. Гласувайте, с цел да няма застой в развиването на България. Аз гласувах и се надявам още утрешният ден да ни донесе по този начин чаканата непоклатимост! Гласувах за рационалните решения, за тези, които са смели и не се страхуват  да носят на плещите си тежката отговорност, с която обществото ще ги натовари ", обърна се към жителите на общината доктор Грудев.
 
 Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев и брачната половинка му Магдалена Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев и брачната половинка му Магдалена Източник: Община Асеновград
Кметът на Асеновград бе съпроводен от брачната половинка си Магдалена. " Винаги гласоподавам за най-важното, съгласно мен, а имам вяра и съгласно множеството хора - за бъдещето на нашите деца и приканвам от ден на ден хора да упражнят правото си на глас, тъй като не трябва да бъдем безразлични ", показа своето мнение тя.
 
 Видео от изявлението на доктор Христо Грудев може да гледате. А посланието на кмета към жителите може да прочетете тук.  
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР