Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев проведе консултации за формиране

...
Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев проведе консултации за формиране
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград проведе консултациите за предстоящите избори

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев организира съвещания за образуване съставите на секционните изборни комисии (СИК), които да произведат изборите за народни представители на 02.04.23 година
 
Поканени да участват бяха упълномощени представители на всички парламентарно показани партии и обединения от 48-то Народно заседание (НС). Кметът Грудев откри срещата, като прикани присъстващите да се показват.
 
И изясни, че им е предоставена информация за разпределението на местата в СИК по типове комисии, в това число - управленията и членовете на СИК на партиите и обединенията в Асеновград и обитаемоте места от общината. " Моля, разгледайте справката. Същата е направена съгласно решенията на ЦИК - София и РИК - Пловдив област за систематизиране на местата в СИК ", уточни кметът.
 
На срещата бе разисквано и разпределението на членовете за три преносими изборни секции и за още толкоз в лечебните заведения. Поименен състав за тях, партиите ще предложат след образуването им с решение на Районна изборна комисия - Пловдив.
 
Участие в консултациите взеха коалиция " ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ", коалиция " Продължаваме промяната ", партия " Движение за права и свободи ", партия " Възраждане ", коалиция " Българска социалистическа партия за България ", коалиция " Демократична България - Обединение ", коалиция " Български напредък ". Всички представители на партиите и обединенията, присъединили се в полемиката, показаха единодушие с препоръчаното систематизиране на местата в СИК и преносимите СИК.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР