Кметът Илко Стоянов се срещна с хората, за да се

...
Кметът Илко Стоянов се срещна с хората, за да се
Коментари Харесай

Започна подаването документи за открита площ за продажба на мартеници в Благоевград

Кметът Илко Стоянов се срещна с хората, с цел да се увери, че процесът по банкет протича обикновено

От през днешния ден сутринта започва приемът на заявки за прилагане на открита повърхност за продажба на мартеници, сувенири и цветя за св. Валентин в Благоевград.

Десетки искащи да наемат обекти за базара, който започва от 08.02.2023 година и продължава до 09.03.2023 година, дойдоха още в ранните часове на денонощието в постройката на Общината, с цел да запазят реда си за подаване на документи.

Кметът на Благоевград Илко Стоянов също посети зала № 5, където са изложени утвърдените схемите с местата, като се срещна с хората, с цел да се увери, че процесът по банкет протича обикновено.

„ Постарали сме се да създадем допустимо най-хубавата организация, с цел да могат заявителите да бъдат спокойни. Служители на администрацията спомагат с всичко належащо “, разяснява кметът Илко Стоянов.

Крайният период за складиране на документите е 17.02.2023 година

Локациите, избрани за продажба на продуктите в границите на базара, се намират на на ул. „ Тодор Александров “, пл. „ България “, ул. „ Димитър Талев “, пл. „ Георги Измирлиев “, ж.к. „ Еленово “ и ж.к. „ Струмско “. Таксата за едно място от 2,00 кв. м. е 7,20 лв. с Данък добавена стойност дневно, като броя на местата по утвърдена скица за продажба на мартеници и сувенири е 144.

Съгласно Решение на Комисията по преместваемите обекти № IІI.1 по Протокол № 2/ 26.01.2023 година едно лице има право да подаде молба единствено за две места, от които единствено едно пред МОЛ “Ларго ”.

Заявление по пример за прилагане на открита повърхност следва да бъде взето от деловодството на Общината. След като бъде попълнено и преди да бъде подадено се прецизира № на мечтаното място, според утвърдените схеми в зала № 5.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР