Кметът Димитър Германов и Николай Николов от Туристическата камара коментираха

...
Кметът Димитър Германов и Николай Николов от Туристическата камара коментираха
Коментари Харесай

Морската водата на плажа в Приморско е чиста, вярвайте само на акредитираните лаборатории!

Кметът Димитър Германов и Николай Николов от Туристическата камара разясниха операциите

Морската водата на плажа в Приморско е чиста. Това удостоверяват последните проучвания. Кметът Димитър Германов обаче разяснява пред бТВ, че лъжите за замърсяване са повлияли отрицателно на туризма. 

„ Една такава вест, заляла всички медии, няма по какъв начин да не влияе на потребителя, само че е реалност, че представителите на държавните институции, на общините и представителите на туризма изрично обявиха, че това, което се изнася, не е правдиво “, сподели той.

„ Полевият тест е една заблуда. Има си упълномощени лаборатории, които работят с точни правила и регламенти. Те дават същинската информация “, акцентира градоначалникът. 

„ Тестовете за положението на морската вода са безусловно погрешни. Не може две проби, взети от едно и също място, да дават противоположни места. Защо не взеха проби от региона на Приморско? Това потвърждава, че новината за замърсяване на морската вода е безспорна операция “, съобщи Николай Николов от Туристическата камара в Приморско.

„ Бяха излъгани хората, че не би трябвало да дойдат и си почиват край морето. Сега нещата се възстановяват, само че сезонът е към края си “, добави той.

Само български туристи са се повлияли от операцията, добави Николов. 

Докато всеки може да приказва в ефир без да носи наказателни последици ще е по този начин, добави Димитър Германов.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР