Кметът д-р Атанас Камбитов ще връчи приза Спортист на годината

...
Кметът д-р Атанас Камбитов ще връчи приза Спортист на годината
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов връчва отличието „Спортист на годината ” за 2017 г.

Кметът доктор Атанас Камбитов ще връчи наградата „ Спортист на годината ” за Благоевград 2017 година Официалното разкриване на церемонията ще бъде от 19.00 часа на 19 декември /вторник/ в зала „ Скаптопара ”, оповестиха от Община Благоевград.

Спортно събитие № 1 на Благоевград ще събере изявени някогашни и сегашни спортисти, треньори и деятели на спорта, популяризирали Благоевград и страната ни по целия свят. Сред категориите, в които ще бъдат отличени заслужили спортисти са „ Мъже и дами “, „ Младежи, юноши и девойки до 18 години “, „ Треньор “, „ Феърплей “, „ Хора в неравностойно състояние “.

С всяка минала година тържественото връчване на наградата „ Спортист на годината ” на Благоевград уголемява параметрите си, с помощта на многочислените спортисти, които извоюват трофеи и оценки за Благоевград. Това е и повода в града да се обособяват повече места за спорт и нови терени, където младите очаквания да упражняват.

Политиката на кмета на община Благоевград доктор Атанас Камбитов в посока възстановяване въз основата и изискванията за спортистите е залегнала и през идващите години.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР