Кмет съм на село Царевец, община Добричка,10 мандата. Казват, че

...
Кмет съм на село Царевец, община Добричка,10 мандата. Казват, че
Коментари Харесай

БСП от Бузлуджа: Хората не искат новоизлюпени политици да ги ограничават кого да избират за кмет

„ Кмет съм на село Царевец, община Добричка,10 мандата. Казват, че ще бъда единственият кмет в България, който се кандидатира за 11-ти път. Това е желанието на болшинството хора, които живеят и работят в село Царевец. Нашите хора не желаят някакви новоизлюпени политици да ги лимитират кого да си избират за кмет. ” Това съобщи най-дългогодишният кмет в новата история на България Маргарита Стоянова.

 

„ Хората от Българска социалистическа партия знаят кого да избират. Те всеки ден са със своя кмет и имат общи проблеми и общи триумфи. Ние сме дружно и в наслада, и в тъга. Ако признават труда ти, хората те избират. Ако не признават, избират различен ”, акцентира Стоянова в словото си пред десетки хиляди членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия на Булзуджа.

 

И уточни, че кметовете социалисти държат на своите обещания и работят през целия мандат, с цел да ги изпълнят.

 

„ Има ли друга партия, която да има собствен връх като Бузлуджа? Питате ли се за какво? Казвам ви: тъй като изкачването на всеки исторически връх е постепенно и изисква непримиримост, работа, неизменност и почтеност. С здравомислещ взор в сегашното, предишното и бъдещето. Българска социалистическа партия е такава партия ”, безапелационна бе кметицата.

 

„ На прага сме на едни от най-важните избори – тези за локалната власт. Аз бих ги определил и като съдбоносни. Защото в тези сложни години, в това политическо безвремие, българската община остана единственият дирек на държавността. Българската община беше покрай хората и тя не се пречупи и не се огъна, с цел да пази ползите на своите съграждани на всички места по родните ни краища ”, сподели актуалният зам.-кмет и претендент за кмет на Разград Добрин Добрев.

 

На националния събор на Българска социалистическа партия той бе безапелационен – партията има своите обичаи в локалната власт: „ Имаме дългогодишни кметове и велики достижения. И сме потвърдили, че нашите претенденти са постоянно покрай хората. За нас общината е храм и ние сме призвани да държим търговците надалеч от храма. Аз имам вяра, че това е задача на нас, социалистите, и ще се оправим в тази тежка задача, тъй като сме социалисти. ”

 

Добрев прикани още от през днешния ден за дейна работа с близки, родственици, познати, другари и съграждани.

 

„ Да застанем компактно до нашите претенденти за кметове, тъй като те са най-достойните и най-отговорните хора. Да си свършим работата и да си подредим къщичката. Да държим безродниците надалеч от родния ни край! ”, заключи претендентът за кмет.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР