Кмет на Хасково става утре ученикът Ивайло Кърджалиев. В същия

...
Кмет на Хасково става утре ученикът Ивайло Кърджалиев. В същия
Коментари Харесай

Ученик става кмет на Хасково утре

Кмет на Хасково става на следващия ден ученикът Ивайло Кърджалиев. В същия ден още 7 хасковски възпитаници ще стартират работа на управнически длъжности. Те аплайваха за позициите зам.-кмет, секретар на локалната администрация, шефове дирекции и „ Протокол и връзки с обществеността “. От утвърдените възпитаници седем са от ЕГ “ Проф.д-р Асен Златаров “ и един от ПГТ “ Александър Паскалев “.
Това е част от самодейността “Мениджър за един ден “, проведена от JA Bulgaria-Джуниър ачийвмънт България, обясниха от кметството.
За заместител.-кмет бяха подадени седем кандидатури утвърдена е Мария Аврамова. Секретар ще бъде Едже Неджиб, шеф дирекция " Икономика и икономически действия ",управление на общинска благосъстоятелност (ИСДУОС) ще е Емил Георгиев, шеф на дирекция Хуманитерни действия и обслужване на популацията ще е Деница Мешова. Тя бе определена измежду трима претенденти. Двама бяха претендентите за шеф дирекция " Архитектура градоустройство строителство и вложения “. Предпочетеният претендент е Антоанета Марчева. Одобрената кандидатура за началник на " Общинска данъчна дирекция “ е на Ана-Мария Делииванова. " Протокол и връзки с обществеността “ ще бъде Кристияна Иванова.
Всички мениджъри за един ден, ще могат да вземат присъединяване в работни срещи, да изразят мнение. В началото на работния ден ще получат контракт за образование а в края ще получат документи за присъединяване в самодейността./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР