Ключовият въпрос сега е как с първия мандат ГЕРБ да

...
Ключовият въпрос сега е как с първия мандат ГЕРБ да
Коментари Харесай

Константинова: Не разбирам позицията на ГЕРБ – чоплят ПП, вместо да правят правителство

Ключовият въпрос в този момент е по какъв начин с първия мандат ГЕРБ да направи държавно управление. Какъв е техния проект. Но ние не знаем какъв е техния проект, не виждаме стъпки да се работи в някаква посока. До третия мандат би трябвало да се случат диалози. Затова няма аргумент да се разяснява нито втория, нито третия мандат. 

Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия депутатът от Политическа партия Калина Константинова.

Неразбираема е за мен позицията на ГЕРБ. Те не би трябвало да чоплят Политическа партия, а да се ангажират съществено да създадат държавно управление, дано да си свършат работата. (…) Ние сме в Народното събрание, с цел да прокараме ограниченията, които са в полза на хората да минем през тази рецесия. Затова настояваме да бъде импортиран бюджет за 2023 година, артументира позицията си депутатът от Политическа партия. 

Ако влезем в държавно управление, ние ще стоим твърдо зад задачите и дилемите, които сме приели и кои би трябвало да осъществим в полза на хората. (…) Не мисля, че в Политическа партия има хора, които са жадни за власт. Не познавам такива хора, които да желаят постове. Ние сме го потвърдили с дейностите си. И всички клевети, че има разединение в партията, ни сплотяват още повече, акцентира депутатът от Политическа партия. 

Българска социалистическа партия заеха една позиция – връщането на хартиена бюлетина, която е в прорез с нашата позиция. Затова не ние сме изоставили Българска социалистическа партия, а те изоставиха Политическа партия. Ние не желаеме да се върне статуквото посредством бюлетини и незаконни дейности, с неистина и операция да се върнат още веднъж на власт. Този раздор може да се позволи, в случай че вникнат в материята по какъв начин да се гласоподава – с машини или с хартиена бюлетина и да се откажат от сегашната си позиция, разяснява Константинова. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР