Ключовата дума е справедливост. Тя е важна, защото хората ни

...
Ключовата дума е справедливост. Тя е важна, защото хората ни
Коментари Харесай

Премиерът с първи думи за скандала с Дачич, нахока съпартийците си, че не са разбрали сините и червени лампички

Ключовата дума е правдивост. Тя е значима, тъй като хората ни гледат. Това, което е разрешено на другите, в Българска социалистическа партия – този, който купува гласове в Асеновград, става член на Изпълнителното бюро. Можехме да извадим тази точка от дневния ред... Мен ме боли най-вече, съобщи Бойко Борисов пред делегатите на Националното заседание на ГЕРБ, написа Блиц.

„ Предишния път ви приказвах за сини и червени лампички. Не ме схванаха тези с къщите за посетители, не ме схванаха и други, не ме схванаха и тези в Пловдив... Няма да има благосклонност за никого, тъй като партията няма да съществува. Ние можем и ни избраха, тъй като първо бяхме положителни служители на реда и давахме правдивост. Сега би трябвало да сме същите ”, акцентира Борисов.

Той разяснява и сполучливото председателство на България на Съвета на Европейски Съюз. " Ние бяхме фокус, тъй като избрахме най-трудната задача. На Балканите бяхме място на раздори. За пръв път променихме осите и София в тях влезе с значима задача. Ако Гърция или Македония бъдат председателстващи следващата година, това си е един минисъвет...  Затова, Кате (бел. ред. Екатерина Захариева), по този начин реагира моят другар Ивица. Защото постоянно оста е била Атина - Белград и България в никакъв случай не е чувала и взела участие в тези процеси.

„ Той ми е добър другар. Но ги е гняв малко. На Балканите завистта постоянно е била ясно изразено качество. Но ние ще работим за нашите братя сърби, ще оказваме помощ. Не ти дадох да реагираме мощно, тъй като разбирам какъв брой ги боли сърбите за Косово, разбирам ги, обичам ги. Но в това време, по този начин или другояче, в случай че не се схванат с Косово, няма вероятност за района, освен за тях. Колкото и да е мъчително, там би трябвало да се вземе дефинитивно решение ”, безапелационен бе той.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР