Клуж и ЦСКА завършиха 0:0 в мач от груповата фаза

...
Клуж и ЦСКА завършиха 0:0 в мач от груповата фаза
Коментари Харесай

ЦСКА пак без гол в Европа

Клуж и ЦСКА приключиха 0:0 в мач от груповата фаза на Лига Европа. Червените играха добре, желаеха успеха, само че към момента неналичието на класа в офанзивата попречи още веднъж да се вкара гол и да се вземат трите точки.

Първата заплаха стана факт във втората минута, когато Перейра стреля доста рисково, откакто засече с глава центриране от фаул, само че около дясната греда. ЦСКА отговори уместно в 5-ата минута. Тогава Кери центрира от корнер, Антов засече технично с пета, само че Камора съумя да почисти пред голлинията.

В 12-ата минута Жеферсон позволи груба неточност, пробвайки да върне топката обратно, само че я подаде на Дебелюх, който се озова очи в очи с Бусато, само че стражът на алените показва отличен инстикт и спаси=

Постепенно ЦСКА-София понижи грешките в защита, затвори пространствата и стартира да владее топката повече от своя съперник

В 49-ата минута Санкаре подаде към Юга, който напредна и стреля мощно, затрудни Балградан, който мазета, но Соу бе прекомерно надалеч с цел да направи добавка в празната врата. 

През втората част " алените " станаха по-активни и понатиснаха противника си. Румънците обаче бяха добре групилани в отбрана.

В 68-та минута отлична композиция изведе Соу на чудесна позиция, само че ударът му бе отклонен леко от бранител на Клуж. Тук ЦСКА пропусна доста добра опция да поведе.

ЦСКА продължи да бъде по-активен, само че в офанзивата алените нямаха особени хрумвания. Затрудненията пред гола оставаха слабото място на тима в мачовете от групата.

И отново Соу! Нов огромен пропуск от отлична позиция пред вратата на румънците. Потвърждение за проблемите в офанзива.

Акрапович пусна в игра Енрике и Тиаго. В 84-та минута Кипчу бе изпъден за втори жълт картон за симулация за дузпа и Клуж остана с човек по-малко на терена. 

След това в последните минути ЦСКА притисна още повече домакините, имаше мощни удари, положения, само че още веднъж не можа да стигне до попадение.

Така алените остават последни в групата с 2 точки и без маркиран гол досега. Клуж събра 5 точки и има още шансове за второ място.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР